Shimano Service Center

Ervaring en kennis

Nog even en dan bestaan we een eeuw. Aan ervaring ontbreekt het dus zeker niet bij Rijwielsporthuis Ad van Overveld. Vroeger sleutelden we aan stadsfietsen met terugtraprem en racefietsen met 7-speed cassette en buiscommandeur. Vandaag de dag is de technologie zoveel geavanceerder.

We vertrouwen op de wijsheden van onze voorgangers en tegelijkertijd op de allernieuwste technieken. Ons team kent de technische details van vrijwel alle moderne snufjes, ongeacht het type fiets. Hoe we dat zo zeker durven te stellen? De specialisten in onze werkplaats volgen met grote regelmaat technische trainingen. Deze continue opleiding is een voorwaarde om Shimano Service Center te zijn.

Persoonlijke aandacht

Of je nu met een relatief eenvoudige kinderfiets of een peperdure racefiets bij ons aanklopt, we helpen je altijd verder met service en onderhoud. En dat op een persoonlijke manier. We werken nooit met standaard onderhoudspakketten, maar kijken heel specifiek naar wat het beste is voor jouw fiets. Als Shimano Service Center kun je erop vertrouwen dat we bij ons werk gebruikmaken van originele vervangingsonderdelen. Dat garandeert een betrouwbare werking van je fiets. Zoals het hoort.


Deel het met uw vrienden!