Racefiets kopen? Wij helpen je verder!

Wil jij deze zomer een racefiets kopen en er lekker op uit trekken? Wij hebben dé racefiets voor jou en stellen jouw fiets perfect af!


Racefiets kopen? Wij helpen je verder!


We hebben net een razend spannende Giro achter de rug en de Tour de France is net begonnen. Gaat het bij jou ook alweer kriebelen om de weg op te gaan en een stukje te koersen? Of je nu een ervaren renner bent of er impulsief op uit wilt trekken, Rijwielsporthuis Ad van Overveld heeft alle kennis in huis om jou te helpen met het kopen van de ideale racefiets!

Welke racefiets past bij jou?

Bij het kopen van een racefiets moet je met een aantal dingen rekening houden. Je doet er goed aan om je van tevoren te laten inlichten. Een racefiets is namelijk niet zomaar een fiets met standaard opties. De versnellingen, banden, remmen, het frame en crankstel hebben onder andere allemaal invloed op de resultaten die je boekt op de weg, in het bos of in de bergen.

De meeste racefietsen of wielrenfietsen zijn gemaakt van lichtgewicht aluminium of carbon. Hoe lichter de fiets, des te harder je over de weg vliegt. Ook voor de recreatieve renner zijn er steeds meer lichtgewicht en gestroomlijnde racefietsen voor een leuke prijs. Daarnaast is het comfort iets om rekening mee te houden. Zo zijn er racefietsen die stabiliteit bieden voor verschillende ondergronden. Wel zo fijn als je hard wilt gaan op de weg, maar ook een kasseistrook die plotseling opduikt.

Het verschil in prijs zit hem ook nog in de kleinere details. Je hebt bijvoorbeeld drie verschillende cranckstellen. De een is meer geschikt voor de beginner en de ander juist voor de ervaren renner. Daarnaast heeft het cranckstel weer invloed op je snelheid én is het essentieel om van te voren te bepalen op welke ondergrond je meestal rijdt. Geen paniek. Deze overload aan informatie kunnen wij in jip-en-janneketaal aan je uitleggen. Loop gewoon eens binnen in onze showroom in Zegge.

Racefietsen voor iedereen

Rijwielsporthuis Ad van Overveld is al meer dan 75 jaar specialist in racefietsen. Sport zit hem letterlijk in de naam. Wij weten als geen ander hoe leuk koersen kan zijn. Wij snappen dan ook dat jij in de zomer staat te springen om er ook op uit te trekken. Gelukkig hebben wij racefietsen voor iedereen. Van groot tot klein en van beginner tot professional. Wij stellen jouw racefiets zelfs helemaal op maat af en bieden jarenlange topservice.

Ook voor jouw budget hebben wij de perfecte racefiets. Wij hebben racefietsen en wielrenfietsen tussen de 700 euro en 8.000 euro. Op basis van jouw niveau, gebruiksfrequentie en overige wensen kiezen we samen de racefiets die bij jou past. Bij Rijwielsporthuis Ad van Overveld race je altijd tevreden de winkel uit!

Heb jij ook hulp nodig bij het kopen van een racefiets of wielrenfiets? Loop gezellig binnen in onze showroom of neem contact met ons op.


Terug
Deel het met uw vrienden!

Gerelateerd nieuws

Fietsonderhoud in de winter: zo houd je je fiets in topconditie!

In de winter is het extra belangrijk om jouw fiets goed te controleren en onderhouden. Wij geven je tips om jouw fiets helemaal winterklaar te maken.

Veilig de winter in met de juiste tips en fietsaccessoires

De dagen worden korter en het weer wordt wisselvalliger. Het najaar is definitief begonnen en de winter staat alweer voor de deur. Dat betekent extra goed opletten als je de weg op gaat. Vooral voor fietsers is het belangrijk dat je extra gefocust bent op de weg, maar ook dat je goed zichtbaar bent. Hoe je dat doet? Wij helpen je graag met deze tips en fietsaccessoires om veilig de winter in te gaan!

Welke racefiets past bij jouw budget? Dit zijn onze topmodellen!

Op zoek naar een racefiets die past binnen jouw budget? Wij vertellen je welke racefiets bij jouw budget past en lichten onze topmodellen van Ridley en Giant uit.

Het e-bike seizoen is begonnen: race nu naar dé e-bike specialist!

De lente: hét seizoen waar de fiets weer overheerst in het straatbeeld. We pakken vaker de fiets naar het werk of naar school, of we trekken er lekker een hele dag op uit. De lente is ook het seizoen van de e-bike. Zeker nu steeds meer mensen de overstap maken van de traditionele fiets naar de elektrische fiets. Waarom dat is, leggen we je graag uit. Ook vertellen we je meer over onze topmodellen. Rijwielsporthuis Ad van Overveld is namelijk dé e-bike specialist van West-Brabant!

Elektrische fiets kopen? Wij geven tips!

Steeds meer mensen stappen over van een traditionele fiets naar een elektrische fiets. De voordelen en opties van een elektrische fiets zijn eindeloos. En doordat de vraag een het aanbod toenemen, is elektrisch fietsen voor iedereen mogelijk. Maar waar moet je op letten bij de aanschaf van een elektrische fiets en hoe weet je welke elektrische fiets het beste bij jou past? Wij geven je graag een paar tips, zodat je dit voorjaar nog de juiste keuze maakt en er lekker op uit kunt!

Openingstijden

Maandag:  10:00 -12:15 / 13:00 - 18:00
Dinsdag:  Gesloten
Woensdag:  10:00 -12:15 / 13:00 - 18:00
Donderdag:  10:00 -12:15 / 13:00 - 18:00
Vrijdag:  10:00 -12:15 / 13:00 - 18:00
Zaterdag:  09:00 -12:15 / 13:00 - 16:00
Zondag:  Gesloten
 
LET OP wij zijn met vakantie van maandag 29 Juli tot en met dinsdag 13 Augustus


Contactgegevens