Het e-bike seizoen is begonnen: race nu naar dé e-bike specialist!

De lente: hét seizoen waar de fiets weer overheerst in het straatbeeld. We pakken vaker de fiets naar het werk of naar school, of we trekken er lekker een hele dag op uit. De lente is ook het seizoen van de e-bike. Zeker nu steeds meer mensen de overstap maken van de traditionele fiets naar de elektrische fiets. Waarom dat is, leggen we je graag uit. Ook vertellen we je meer over onze topmodellen. Rijwielsporthuis Ad van Overveld is namelijk dé e-bike specialist van West-Brabant!


Het e-bike seizoen is begonnen: race nu naar dé e-bike specialist!


De voordelen van een e-bike

In 2018 werden er voor het eerst meer elektrische fietsen verkocht dan traditionele stadsfietsen. Door de lange zomer van vorig jaar hebben we extra lang kunnen genieten van lekker fietsweer. Niet gek dus dat ook de e-bike aan populariteit wint. Dankzij de e-bike is de drempel om vaker de fiets te pakken, verlaagd. Het draagt bij aan een meer duurzaam mobiliteitssysteem én een gezondere samenleving. Daarnaast is een e-bike erg comfortabel en ideaal om lange afstanden af te leggen, zonder vermoeid te raken. Heb jij al een e-bike? Dan ben je goed bezig voor jezelf en de mensen in je omgeving!

Suggestie van de chef: e-bikes van RIH

Wij weten alles over e-bikes en vertellen je graag welke e-bike het beste bij jou past. OnzeBas weet alles over fietsen en is ook specialist op het gebied van e-bikes. Hij vertelt je over zijn favoriete elektrische fiets: de Omega e-bike van het Amsterdamse merk RIH. ‘Dit is de Ferrari onder de e-bikes!’

De Omega lijn bestaat uit verschillende modellen. Bas vertelt je er graag meer over in onze showroom in Zegge en kiest samen met jou het model dat het beste bij jou past. Wat alle Omega e-bikes van RIH gemeen hebben, is dat ze ontzettend comfortabel en betrouwbaar zijn. Daarnaast hebben deze elektrische fietsen een krachtige accu. Bij gemiddeld gebruik is
een afstand van 80 km gemakkelijk haalbaar. Bij gunstige omstandigheden rijd je tot wel 150 km op een volle accu. Dit is bijna het dubbele aantal kilometers in vergelijking met de gemiddelde e-bike!

RIH is een klasse apart, zeggen zij zelf. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij RIH. Bas sluit zich daar volledig bij aan. ‘De kwaliteit kan echt gegarandeerd worden. Van alle elektrische fietsen die we verkopen, krijgen we van RIH e-bikes verreweg de minste pechgevallen terug.

De e-bike specialist van West-Brabant

Elke persoon is uniek en zo ook elke e-bike. Naast e-bikes van RIH verkoopt Rijwielsporthuis Ad van Overveld ook elektrische fietsen van merken als Batavus, Gazelle en Giant. Zo hebben we altijd wel een e-bike die voldoet aan jouw wensen. Ons team staat graag voor je klaar om je er alles over te vertellen in onze showroom in Zegge.

Ga jij dit voorjaar de overstap maken naar een e-bike? Kom eens langs voor het beste advies. Maar wees gewaarschuwd: wie eenmaal elektrisch fietst, wilt nooit meer terug!


Terug
Deel het met uw vrienden!

Gerelateerd nieuws

Fietsonderhoud in de winter: zo houd je je fiets in topconditie!

In de winter is het extra belangrijk om jouw fiets goed te controleren en onderhouden. Wij geven je tips om jouw fiets helemaal winterklaar te maken.

Veilig de winter in met de juiste tips en fietsaccessoires

De dagen worden korter en het weer wordt wisselvalliger. Het najaar is definitief begonnen en de winter staat alweer voor de deur. Dat betekent extra goed opletten als je de weg op gaat. Vooral voor fietsers is het belangrijk dat je extra gefocust bent op de weg, maar ook dat je goed zichtbaar bent. Hoe je dat doet? Wij helpen je graag met deze tips en fietsaccessoires om veilig de winter in te gaan!

Welke racefiets past bij jouw budget? Dit zijn onze topmodellen!

Op zoek naar een racefiets die past binnen jouw budget? Wij vertellen je welke racefiets bij jouw budget past en lichten onze topmodellen van Ridley en Giant uit.

Racefiets kopen? Wij helpen je verder!

Wil jij deze zomer een racefiets kopen en er lekker op uit trekken? Wij hebben dé racefiets voor jou en stellen jouw fiets perfect af!

Elektrische fiets kopen? Wij geven tips!

Steeds meer mensen stappen over van een traditionele fiets naar een elektrische fiets. De voordelen en opties van een elektrische fiets zijn eindeloos. En doordat de vraag een het aanbod toenemen, is elektrisch fietsen voor iedereen mogelijk. Maar waar moet je op letten bij de aanschaf van een elektrische fiets en hoe weet je welke elektrische fiets het beste bij jou past? Wij geven je graag een paar tips, zodat je dit voorjaar nog de juiste keuze maakt en er lekker op uit kunt!

Openingstijden

Maandag:  10:00 -12:15 / 13:00 - 18:00
Dinsdag:  Gesloten
Woensdag:  10:00 -12:15 / 13:00 - 18:00
Donderdag:  10:00 -12:15 / 13:00 - 18:00
Vrijdag:  10:00 -12:15 / 13:00 - 18:00
Zaterdag:  09:00 -12:15 / 13:00 - 16:00
Zondag:  Gesloten
 
LET OP wij zijn met vakantie van maandag 29 Juli tot en met dinsdag 13 Augustus


Contactgegevens